Kendi Plastik

  • 7 oz clear PMMA(Acrylic) plastic wide mouth bottle with 88-400 neck finish

    Botol sungut palastik 7 oz jelas PMMA (Acrylic) lega kalayan bérés beuheung 88-400

    Plastik cangkéng sungut lébar 7 oz anu jelas kami tiasa mangrupikeun bungkusan plastik pikeun barang berharga. Struktur panutup dua kali, kandel jar kelas plastik kadaharan dugi ka 10mm. Kanggo nyayogikeun épék tampilan rak anu sampurna. Tembok luar botol anu datar , anu mastikeun pangaruh percetakan anu saé, janten anjeun tiasa nyitak logo pikeun produk anjeun pikeun nunjukkeun mérek anjeun. Éta tiasa dianggo kanggo bungkus ubar hérbal Cina, produk perawatan kaséhatan, sareng sajabana. Bahan plastik palapis gaya jalma umum gaya orisinalitas kasempetan kado. promosi iklan. Buleud bungkusan warna murni percetakan LOGO tiasa ngarancang.